Total Waste Management

Als u voor Waste2Profit kiest, kiest u voor advies op maat. Waste2Profit opereert volledig onafhankelijk, een groot voordeel voor u. Wij werken volledig transparant, u ziet altijd 1 op 1 waarvoor u betaalt. Belangrijke uitgangspunten hierbij zijn onze kernwaarden en onze compliance paragraaf. Met ons TWM concept inventariseren, administreren, organiseren, evalueren en rapporteren en daarmee beheren wij uw complete reststoffen pakket. U krijgt één aanspreekpunt die alles voor u regelt. Kortom ontzorging met een hoofdletter O.

 

Instroom
Zijn reststromen te voorkomen?  Samen met u onderzoeken we mogelijkheden om het ontstaan van reststromen naar een minimale proportie terug te brengen. Veelal kunnen we er met een kleine procesaanpassing voor zorgen dat gecombineerde reststromen gescheiden blijven. Zo kan een deel van de reststroom wellicht een nieuwe toepassing vinden als primaire grondstof. Er zijn legio mogelijkheden om afval te voorkomen, wij brengen graag uw mogelijkheden in kaart. Dit doen wij door het uitvoeren van een afvalscan.

 

Afval
Voor de resterende afvalstromen, gevaarlijk- en/of bedrijfsafval, gemengd- of monostromen, bieden wij u altijd de best passende oplossing. Hierbij kijken wij enerzijds naar het milieurendement door uw afvalstroom zo hoog mogelijk op de Ladder binnen de wet Milieubeheer te laten verwerken. Hergebruik of inzet als grondstof is ons primaire doel. Anderzijds verliezen we ook het kostenaspect niet uit het oog, waarbij we naast het verwerkingstarief natuurlijk ook de verpakkings- en transportkosten meenemen. U krijgt een totaal overzicht van al uw reststromen met daarbij het beste milieurendement tegen de beste all-in tarieven. 

 

Wilt u afval voorkomen, besparen op grondstoffen en uw winst maximaliseren? Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvende afspraak.