Operationeel

Onze aanbiedingen hebben ook zijn eigen aanpak. Deze zijn namelijk volledig transparant en dat is ook de manier waarop wij werken. Onze basis is het kostprijs plus principe wat inhoudt dat u alle facturen en/of offertes van de verwerkers, inzamelaars, transporteurs of andere dienstverleners krijgt te zien. Op deze tarieven spreken wij een standaard fee met elkaar af die wij nodig hebben in ons verdienmodel.

 

Daarnaast kijken wij regelmatig of uw reststromen nog steeds naar de beste verwerkers gaan en passen het, in overleg met u natuurlijk, aan wanneer we een betere oplossing hebben gevonden. Ook kunnen wij in dit traject uw Industriële reiniging meenemen.

 

Door onze unieke samenwerking met de firma Greenwaste hebben wij tevens de beschikking over vele lokale partijen voor de verwerking en/of transport van het afval waarmee wij u altijd de beste aanbieding kunnen en zullen maken. Ook verwerking in het buitenland is geen probleem, wij kunnen voor u de benodigde kennisgeving conform de EVOA opstellen en beheren.

 

Als laatste beschikken wij over een unieke rapportage tool die weinig andere partijen u kunnen aanbieden. Wij kunnen u iedere maand een  realtime overzicht geven van uw reststromen en aan het eind van het jaar levert u dit een jaarrapportage op welke voldoet aan de eisen van een milieujaarrapportage welke u voor uw bevoegd gezag moet opleveren.

 

Dit alles samen noemen wij met trots Total Waste Management!

 

Wij kunnen ons voorstellen dat u getriggerd bent door deze propositie. Neem dan contact met ons op met wij komen één en ander graag mondeling toelichten.