Total Waste Management

Total Waste Management is de term die bij ons concept past. Samen met onze partner Greenwaste zorgen wij dat uw complete afvalpakket onder de loep wordt genomen. Op basis van onze kennis en ervaring zijn wij ervan overtuigd dat wij ook voor u een kostenbesparing kunnen realiseren. Met ons concept ontzorgen wij onze klanten voor 100%. Wij inventariseren, administreren, organiseren en rapporteren uw complete afvalpakket op een milieutechnisch zeer verantwoorde manier. Ons concept begint altijd met een afvalscan.

Afvalscan

Geheel vrijblijvend en bijna kosteloos voeren wij een afvalscan uit binnen uw bedrijf. Alleen wanneer wij aantoonbaar een kostenreductie kunnen realiseren brengen wij een kleine investering in rekening. Bij onze aanbieding op basis van deze scan zorgen wij ervoor dat alle afvalstromen milieutechnisch zo hoog mogelijk op de verwerkingsladder worden verwerkt. Circulair en kostenreductie gaan bij ons hand in hand.

Operationeel

Wanneer u uw afvalmanagement uitbesteedt aan ons dan ervaart u hoe ontzorging met een hoofdletter O voelt. Met één aanspreekpunt voor al uw afvalstromen zijn de lijnen kort. Wij kopen de volledige dienstverlening tegen scherpe tarieven in en hanteren als fee een percentage op de kostprijs. Hierdoor zijn wij volledig transparant maar ook 100% compliant. Wij hebben geen korting deals met onze leveranciers, wij vragen direct een scherp tarief. Verder verzorgen wij de volledige registratie van uw afvalstromen in een uniek software pakket waar ook alle rapportages uit gegenereerd kunnen worden. Deze rapportage voldoet aan de standaard voor een eMJV. Als laatste krijgt u één (maand) factuur van ons welke u pas ontvangt wanneer onze specialisten de facturen van onze leveranciers hebben gecontroleerd. Dit maakt het voor u allemaal een stuk eenvoudiger.