Referenties 

"Als site manager voor Induserve heeft Jan van Hasselt gezorgd voor een actieve inzet op het gebied van contract management en met name op het gebied van verkennen van mogelijkheden tot verbetering. We hebben het jammer gevonden dat hij indertijd gekozen heeft voor een andere werkkring omdat Induserve duidelijk in de lift zat." 

Rene Snoodijk, Site Maintenance Manager Shell Pernis 

 

"In de periode dat we zaken doen (bijna 10 jaar) heb ik Jan leren kennen als een prettig persoon met een zakelijk inzicht die zich committeert aan gemaakte afspraken. Daarnaast zoekt Jan naar de beste oplossingen zowel voor klant als leverancier zonder concessies te doen aan veiligheid of integriteit. Naast zakenpartner is Jan een bevlogen manager die oog heeft voor details met een persoonlijke tint."

Mark Nihot, Sales Manager Benelux BakerCorp

 

“Als manager voor Storm Industriediensten heeft Jan van Hasselt de langjarige relatie en samenwerking met ons bedrijf op een goede manier invulling gegeven. Jan heeft een sterk veiligheidsbewustzijn, dat hij uitdraagt naar zijn mensen, en wat tot goede resultaten heeft geleid. Jan heeft een stijl die gericht is op constructieve samenwerking en positief ingestelde gezamenlijke verbetering die gericht is op de lange termijn. “

Frans Dumoulin, Production Manager Shell Pernis

"Ik heb Jan leren kennen in zijn rol als Director voor InduServe waar we met elkaar in het OAP (Overleg Aannemers Platform) op Shell deelnamen en Jan ook nog de rol van voorzitter op zich nam. Jan is een integere professional met oog voor de klant, het eigen bedrijf en zeker ook collega’s/partners. Jan overziet de hele keten en heeft een drive om met elkaar het proces en de inhoud te verbeteren. Jan zoekt de verbinding, verdiept op inhoud en op de relatie en brengt ook zaken op tafel die minder goed gaan of gevoelig liggen. Hierdoor voelen mensen zich betrokken en gehoord."

Ruud Schenk, Algemeen Directeur at ENGIE Services West Industrie BV

 

“I had the great pleasure of working with Jan when he was director of Storm. Jan is a highly experienced professional and is very pleasant to work with. Good partnership is something that Jan really values and strives for, this has always been the case in the many years Jan worked together with us”

Pascal Brands, Contracting & procurement - senior buyer Shell

 

“Inmiddels werken wij al meer dan 10 jaar samen met Jan van Hasselt en hebben hem leren kennen als een prettige, betrouwbare partner op het gebied van inhuur, industriële reiniging en op het complexe gebied van afvalmanagement. Jan weet partijen te verbinden, gaat de discussie niet uit de weg en heeft het vermogen om lastige zaken naar tevredenheid op te lossen. Ook in zijn nieuwe rol zullen wij ongetwijfeld weer een beroep doen op Jan’s kennis en kunde”

Jeroen Jungschläger, Plant manager MAE Rotterdam Botlek at AkzoNobel

  

"Ik ken Jan al meer dan 20 jaar als een integer, bekwaam en een betrouwbare persoon. Zijn brede kennis in de afvalwereld en de industriële cleaning is een ideale combinatie voor zijn adviezen geweest in de afgelopen jaren. Wij heb alle vertrouwen in Jan als persoon en werken graag met hem samen."

Marcel van Zanten, Tristar Group