Over ons 

Waste2Profit Consultancy biedt decennia ervaring op het gebied van afvalpreventie, bedrijfsafval en -processen, gevaarlijk afval en industriële reiniging. Waste2Profit Consultancy is opgericht door Jan van Hasselt (zie profiel linkedIn).  Vanuit zijn netwerk brengt hij specialisten op alle terreinen van afvalpreventie, industriële reiniging, recycling tot grondstoffen en verwerking samen. Voor iedere vraag de beste specialist.

Compliant werken is wat ons bindt. Waste2Profit Consultancy kent als geen ander de geldende wet- en regelgeving op de expertise gebieden van zowel de overheid als (industriële) klanten. Onze 100% strikte naleving en borging van zowel interne regels als externe wetgeving zit verankerd in onze kernwaarde integriteit.

Waste2Profit Consultancy werkt volgens de laatste ISO standaarden, ISO 9001:2015, 14.001:2015 en wat veiligheid betreft conform de VCA(** en P)-norm en de OHSAS 18001 normering.

Wanneer u kiest voor Waste2Profit Consultancy bent u er te allen tijde van verzekerd dat alle werkzaamheden die wij voor u verrichten conform de laatste standaard van de regelgeving worden uitgevoerd, op milieuverantwoorde en veilige wijze.