Waste2Profit Consultancy steunt Villa Joep

Gepubliceerd op 22 maart 2018 om 12:07

Zondag 18 maart was in Vlaardingen het jaarlijkse Spinning Event ten bate van Villa Joep. Waste2Profit Consultancy was één van de organisatoren

Zondag 18 maart hebben we weer het Spin for Life Spinning Event georganiseerd ten bate van Villa Joep. Het was weer een hele mooie dag. Met een speciale en emotionele opening door Richard Groenendijk is de hele dag gevuld met optredens, dans acts, speciale beelden en nog veel meer. Uiteindelijk hebben we een bedrag van 101.200 € opgehaald voor Villa Joep. Een waanzinnig mooi bedrag wat onze stoutste dromen heeft overtroffen. Door dit bedrag kunnen de onderzoekers ook in 2018 en 2019 weer verder.

Twee top onderzoekers, Jan Molenaar van het PMC en Rogier Versteeg van het AMC, gaven aan dat er de afgelopen jaren echt baanbrekende resultaten zijn behaald en zij zijn er van overtuigd dat dit jaar het AMC een linkse directe gaat uitdelen aan Neuroblastoom kinderkanker en het AMC een rechtse directe met daarbij de hoop dat deze dan ook knock out zal gaan. Kortom deze mannen verwachten heel veel resultaat te kunnen boeken komend jaar.

Wil je een compilatie van de dag zien klik dan op de volgende link

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.