Waste2Profit Consultancy ziet het levenslicht!

Gepubliceerd op 12 februari 2018 om 13:21

Vandaag, maandag 12 februari, is de firma Waste2Profit gestart met zijn werkzaamheden. Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare adviseur, project- en of interim manager op de vakgebieden (gevaarlijk) afval preventie, recycling, duurzaamheid en/of industriële reiniging dan bent u bij Waste2Profit Consultancy op het juiste adres.

Afval ontstaat overal. Bedrijven gebruiken grondstoffen voor hun productielijnen, andere bedrijven en huishoudens gebruiken of verbruiken de gefabriceerde producten. Grondstoffen worden schaarser en schaarser. Er is te weinig aandacht voor de vraag waarom er afval ontstaat. Het bedrijfsleven focust zich niet op mogelijke preventie van het ontstaan van afval, het zij in de productielijn, hetzij in de reiniging van de proceslijnen. Het resultaat is een onnodige verspilling van primaire grondstoffen en een hoge kostenpost, financieel en milieutechnisch. 

Waste2Profit Consultancy adviseert bedrijven vanuit de praktijk. En realiseert besparingen op uw totale proces; van grond- en hulpstoffen in de instroom van uw bedrijf, slimme oplossingen voor de industriële reiniging van uw processystemen tot aan re- en upcycling mogelijkheden van de ontstane restproducten. 

Stuur ons een bericht en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor een vrijblijvend gesprek.


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.